Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g45g257kcal10.3g8.8g22.3g2.7g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti11g64kcal2.8g1.6g5.2g0g
Saksanpähkinä 6.7g46kcal1g0.2g4.4g1.1g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g11g42kcal2.6g0g3.5g3.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.7g0.7kcal0.1g0g0g5.7g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g818kcal33.6g21.2g70.8g25.2g
Valittu annoskoko137g409kcal16.8g10.6g35.4g12.6g
Annoskoko puolitettuna69g205kcal8.4g5.3g17.7g6.3g
Arvot/100g100g298kcal12.3g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200