Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 2.4g18kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Viinietikka 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g37g119kcal4.3g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g341kcal11g10.2g19.6g4g
Valittu annoskoko137g171kcal5.5g5.1g9.8g2g
Annoskoko puolitettuna69g85kcal2.8g2.6g4.9g1g
Arvot/100g100g124kcal4g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310