Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g42g44kcal6.1g1.9g0.8g2.3g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g70g18kcal0.9g3g0.1g0g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g174kcal15g13g5.2g5.4g
Valittu annoskoko137g87kcal7.5g6.5g2.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna69g44kcal3.8g3.3g1.3g1.4g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g1.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740