Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.9g3kcal0.1g0g0.3g0g
Herne 23g16kcal1.2g2.2g0.1g0.7g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g121kcal9.2g4.4g7.2g1.4g
Valittu annoskoko137g61kcal4.6g2.2g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g30kcal2.3g1.1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.4g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061