Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g34g97kcal2.4g16.9g2.4g1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)14g23kcal3.5g0.1g0.9g0g
Mozzarella Lovilio Lidl15g50kcal3.8g0.2g3.7g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)37g15kcal0.6g3g0g0.5g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper21g12kcal0.1g3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu, rainbow9g9kcal2.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g427kcal26g49.4g14.2g3.4g
Valittu annoskoko137g214kcal13g24.7g7.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna69g107kcal6.5g12.4g3.6g0.9g
Arvot/100g100g156kcal9.5g18g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436181