Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)68g22kcal2.2g3.1g0g0g
Sokeri 20g83kcal0g20.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen9g65kcal0g0g7.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g27.8g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g613kcal12.6g102.6g15.6g2.8g
Valittu annoskoko137g306kcal6.3g51.3g7.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna69g153kcal3.2g25.7g3.9g0.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172