Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 44g47kcal3.7g6.1g0.2g3.1g
Persilja 5.5g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g141kcal9g14.6g3.2g8.4g
Valittu annoskoko137g70kcal4.5g7.3g1.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna69g35kcal2.3g3.7g0.8g2.1g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.3g1.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910