Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g38g41kcal6.7g0.7g1.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.2kcal0.3g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suolapähkinä 0.4g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g38g50kcal2.2g9.1g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g261kcal20.2g25.2g8g3.4g
Valittu annoskoko137g131kcal10.1g12.6g4g1.7g
Annoskoko puolitettuna69g65kcal5.1g6.3g2g0.9g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.2g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612