Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 72g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio4.6g10kcal0.4g1.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g27g77kcal5.2g0g6g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g209kcal12g6g14.2g1g
Valittu annoskoko137g105kcal6g3g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g52kcal3g1.5g3.6g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965