Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 25g55kcal4.6g0g4.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g132kcal10.8g3.2g8.4g1g
Valittu annoskoko137g66kcal5.4g1.6g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g33kcal2.7g0.8g2.1g0.3g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401