Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)50g80kcal9.5g0g4.5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Curry Paste red, Aroy-D1.9g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 10g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow13g6.3kcal0.1g1.5g0g0g
Flora culinesse0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Fraiche 5% Valio13g11kcal0.5g1g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kookosmaito 10g21kcal0.2g0.3g2.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g275kcal22g10.2g15.6g1g
Valittu annoskoko138g138kcal11g5.1g7.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g69kcal5.5g2.6g3.9g0.3g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586