Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 16g111kcal0.1g0.1g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.6g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 29g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Anjovis 8.4g22kcal2.4g0.8g1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Purjosipuli26g5kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pizzajuusto, valio10g35kcal2.6g0g2.7g0g
Muna, annos 60g6.3g5.5kcal0.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g644kcal26g42.6g41g2.8g
Valittu annoskoko138g322kcal13g21.3g20.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna69g161kcal6.5g10.7g10.3g0.7g
Arvot/100g100g234kcal9.5g15.5g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831