Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 6.2g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Pestokastike, yrttikastike 4.7g23kcal0.4g0.1g2.3g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)28g37kcal5.1g0.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g178kcal13.4g8.2g9.8g2g
Valittu annoskoko137g89kcal6.7g4.1g4.9g1g
Annoskoko puolitettuna69g44kcal3.4g2.1g2.5g0.5g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794