Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g88g167kcal15.8g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.5g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g356kcal32.2g4.6g23g0.4g
Valittu annoskoko138g178kcal16.1g2.3g11.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna69g89kcal8.1g1.2g5.8g0.1g
Arvot/100g100g130kcal11.7g1.7g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215