Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 47g72kcal9g0g3.9g0g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)19g6.6kcal0.3g1.3g0g0.3g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 9g1.8kcal0g0.1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g22g19kcal1.1g3.4g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g227kcal21.8g14g8.6g5.4g
Valittu annoskoko138g114kcal10.9g7g4.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna69g57kcal5.5g3.5g2.2g1.4g
Arvot/100g100g82kcal7.9g5.1g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754