Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Sipulikuutiot rainbow0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g47g16kcal0.5g3g0.2g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa23g19kcal1.1g3g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa14g42kcal3.2g0g3.2g0g
Basilika, tuore4.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g177kcal10.6g15g7.6g1g
Valittu annoskoko138g89kcal5.3g7.5g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g44kcal2.7g3.8g1.9g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.4g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511