Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit50g11kcal1.6g0.9g0g1.2g
Kukkakaali, pakaste, Apetit63g11kcal1g1.4g0.1g1.2g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g284kcal10.8g4.6g24.6g4.8g
Valittu annoskoko138g142kcal5.4g2.3g12.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna69g71kcal2.7g1.2g6.2g1.2g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584