Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 11g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen25g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Paprika, punainen9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka6.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)23g22kcal5.3g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%23g14kcal0.7g1.6g0.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 39g22kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g143kcal14g17g2.6g2g
Valittu annoskoko138g72kcal7g8.5g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna69g36kcal3.5g4.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634