Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)6.6g13kcal1.5g0.1g0.7g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%22g24kcal3.9g0.7g0.7g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali98g19kcal1.8g2.2g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g113kcal14.4g6g3.2g4.6g
Valittu annoskoko138g57kcal7.2g3g1.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna69g28kcal3.6g1.5g0.8g1.2g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.2g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837