Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 24g79kcal2.5g16g0.3g0.8g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g26g28kcal5g0.1g0.8g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g27g22kcal0.4g1.8g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl44g13kcal2g0.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g350kcal22.8g37.8g11g3g
Valittu annoskoko138g175kcal11.4g18.9g5.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna69g88kcal5.7g9.5g2.8g0.8g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.7g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180