Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g44g18kcal0.7g2g0.9g1.1g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g203kcal18.8g7.2g10.8g3.2g
Valittu annoskoko138g101kcal9.4g3.6g5.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna69g51kcal4.7g1.8g2.7g0.8g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262