Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Voi ingman50g360kcal0g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g181.9g3.1g9.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g520g1741kcal62.4g343g12.5g42.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g6118kcal184.4g1074.4g111.4g106.8g
Valittu annoskoko1372g3059kcal92.2g537.2g55.7g53.4g
Annoskoko puolitettuna686g1530kcal46.1g268.6g27.9g26.7g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.2g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565