Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 871g551kcal26.1g41.8g30.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta283g1019kcal36.8g198.2g5.9g9.9g
Voi 22g158kcal0.3g0.1g17.7g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g273kcal24g0.6g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g4003kcal174.4g481.4g147.4g19.8g
Valittu annoskoko1372g2002kcal87.2g240.7g73.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna686g1001kcal43.6g120.4g36.9g5g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356