Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu467g1402kcal19.2g18.7g140.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 350g225kcal11.2g16.9g12.3g0g
Katkarapu 187g128kcal27g0g2.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 234g63kcal3.5g6.5g1g6.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.7g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Selleri, annos 50g117g16kcal1.2g3.5g0g0g
Tilli mauste5.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g3699kcal125.8g96.8g311.4g12.8g
Valittu annoskoko1372g1850kcal62.9g48.4g155.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna686g925kcal31.5g24.2g77.9g3.2g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636