Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)405g267kcal60.8g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka56g6.2kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g450g104kcal6.3g15.3g1.8g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk17g6.6kcal0.3g1.3g0g0.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr11g32kcal0.9g1.1g2.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 15g4kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton84g18kcal0.3g1.4g0g0.1g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2745g1235kcal143.6g54.8g47g7.4g
Valittu annoskoko1373g617kcal71.8g27.4g23.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna686g309kcal35.9g13.7g11.8g1.9g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107