Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Kukkakaali 175g42kcal3.2g3.8g0.5g4g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.8g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2748g319kcal17.4g50.4g2g18.2g
Valittu annoskoko1374g159kcal8.7g25.2g1g9.1g
Annoskoko puolitettuna687g80kcal4.4g12.6g0.5g4.6g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985