Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)267g1925kcal2.1g2.1g213.8g0g
Sokeri 374g1519kcal0g373.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 428g1467kcal43.6g299.4g5.1g15g
Kananmuna kuoreton 235g336kcal29.4g0.7g24.1g0g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 54g24kcal1.6g2.6g0.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g48kcal2.4g1.4g2.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g10655kcal158.8g1364g493.2g37.8g
Valittu annoskoko1376g5328kcal79.4g682g246.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna688g2664kcal39.7g341g123.3g9.5g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925