Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g266g903kcal5.3g8g93g0g
Voi, 1 tl, 5 g106g776kcal1.1g1.1g85g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g159g606kcal46.2g0.2g46.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 266g168kcal8g12.8g9.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)21g2.1kcal0.3g0g0.1g18.1g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g21g0kcal0g0g0g21.3g
Riisijauho / -hiutale 146g528kcal11.2g115.9g1g1.5g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g45g34kcal2.3g5.4g0.2g31.6g
Leivinjauhe 53g93kcal2.8g20.1g0g0.3g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 159g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g120g136kcal21.5g1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g6587kcal200.6g343.4g481g151.6g
Valittu annoskoko1376g3293kcal100.3g171.7g240.5g75.8g
Annoskoko puolitettuna688g1647kcal50.2g85.9g120.3g37.9g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656