Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 374g1282kcal38.1g261.5g4.5g13.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 160g1134kcal1.2g0.6g127.7g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.8g0g0.1g
Sokeri96g389kcal0g95.7g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 383g115kcal11g13.8g0.4g0g
Puolukka 160g62kcal0.7g10.9g0.8g4.2g
Raparperi 128g43kcal0.9g7g0.1g1.8g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g6094kcal105.2g788.6g267g38.4g
Valittu annoskoko1376g3047kcal52.6g394.3g133.5g19.2g
Annoskoko puolitettuna688g1523kcal26.3g197.2g66.8g9.6g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70068