Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2900g9493kcal295.5g1925.8g31.9g97.2g
Maitorahka (Pirkka)2900g1914kcal348g116g8.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2320g766kcal76.6g113.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 638g910kcal79.8g1.9g65.4g0g
Basilika, tuore 23g6.3kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl58g522kcal0g0g58g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g1160g3596kcal301.6g23.2g255.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34416kcal2204.4g4361.6g838.8g195.2g
Valittu annoskoko10000g17208kcal1102.2g2180.8g419.4g97.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8604kcal551.1g1090.4g209.7g48.8g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206