Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 3650g1453kcal125.6g148.2g21.9g73g
Sipuli 829g251kcal10.4g39.8g1.7g14.1g
Valkosipuli 73g79kcal5.7g11.9g0.4g1.5g
Vesi5337g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 29g81kcal3.2g11.1g1g7.7g
Oliiviöljy 73g643kcal0g0g72.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5013kcal289.8g422g195.4g192.6g
Valittu annoskoko10000g2506kcal144.9g211g97.7g96.3g
Annoskoko puolitettuna5000g1253kcal72.5g105.5g48.9g48.2g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811