Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 10g64kcal2.6g0.7g5.5g1.2g
Kirjolohifilee 562g929kcal94.1g0g61.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Juuriselleri 84g27kcal1.1g3.9g0.2g2.6g
Inkivääri, tuore, silputtu17g14kcal0.3g3g0.1g0.3g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Rypsiöljy 30g268kcal0g0g30.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 270g361kcal6.6g77g0.8g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g3575kcal221g207.4g199.8g40g
Valittu annoskoko1377g1787kcal110.5g103.7g99.9g20g
Annoskoko puolitettuna689g894kcal55.3g51.9g50g10g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785