Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g562g674kcal89.9g7.3g31.5g0.6g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)18g65kcal1g13.7g0.6g1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g225g270kcal6.5g12.1g22.5g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g2182kcal195g66.2g127.8g3.2g
Valittu annoskoko1377g1091kcal97.5g33.1g63.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna689g546kcal48.8g16.6g32g0.8g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310