Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.7g1.4g2.4g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Parmesan formaggio da pasta35g160kcal14g0g11.5g0g
Basilika, tuore 7g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla350g189kcal5.2g24.1g8g3.5g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Paprika vihreä 140g30kcal1.3g3.5g0.4g2.7g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss175g543kcal42g1.4g40.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2758g2850kcal188.6g138.4g165g27.6g
Valittu annoskoko1379g1425kcal94.3g69.2g82.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna690g713kcal47.2g34.6g41.3g6.9g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318