Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 613g270kcal3.1g39.2g3.7g20.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g438g1707kcal0g429g0g0g
Suklaa tumma 263g1357kcal10.2g139.9g81.4g13.9g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton39g8.3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2758g6684kcal26.8g1217.4g170.2g68.2g
Valittu annoskoko1379g3342kcal13.4g608.7g85.1g34.1g
Annoskoko puolitettuna690g1671kcal6.7g304.4g42.6g17.1g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914