Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu88g62kcal12.6g0.6g1g0g
Sinisimpukka vedessä 88g78kcal13.7g1.7g1.8g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g350g280kcal66.5g0g3.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)350g88kcal3.5g19.3g0g4.9g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Ruokakerma ingman 5%175g149kcal6.1g10.5g8.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus219g744kcal50.3g116g8.1g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2758g3094kcal308.6g306.6g73g39.2g
Valittu annoskoko1379g1547kcal154.3g153.3g36.5g19.6g
Annoskoko puolitettuna690g774kcal77.2g76.7g18.3g9.8g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157