Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 50g8.7kcal0.9g0.2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl40g34kcal0.6g1.8g2.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g177kcal4.2g10.6g12.6g2.4g
Valittu annoskoko138g89kcal2.1g5.3g6.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g44kcal1.1g2.7g3.2g0.6g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.8g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525