Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 80g256kcal21.4g0g19.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras7g19kcal0.6g3.6g0.1g0.9g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 23g11kcal0.7g1.1g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g585kcal46g11.8g39.2g2.6g
Valittu annoskoko138g292kcal23g5.9g19.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g146kcal11.5g3g9.8g0.7g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347