Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 24g6.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g112kcal2.6g17.2g2.8g2.6g
Valittu annoskoko138g56kcal1.3g8.6g1.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g28kcal0.7g4.3g0.7g0.7g
Arvot/100g100g41kcal0.9g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644