Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g38g36kcal7.5g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Makaroni, tumma 38g135kcal5.1g24.6g1.1g2.2g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g31g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g452kcal28.2g56.4g11g4.4g
Valittu annoskoko138g226kcal14.1g28.2g5.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna69g113kcal7.1g14.1g2.8g1.1g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001