Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lapinliha,poronkäristys 750g26g36kcal5.5g0.3g1.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow14g11kcal0.6g1.8g0.1g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g18g44kcal3.3g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g189kcal19g5.2g11.2g1.2g
Valittu annoskoko138g94kcal9.5g2.6g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna69g47kcal4.8g1.3g2.8g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.9g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710