Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Palsternakka 12g7.5kcal0.1g1.4g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 20g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Selleri, annos 50g12g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g205kcal14.2g17.2g7.6g4g
Valittu annoskoko138g103kcal7.1g8.6g3.8g2g
Annoskoko puolitettuna69g51kcal3.6g4.3g1.9g1g
Arvot/100g100g74kcal5.1g6.2g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970