Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit63g11kcal1g1.4g0.1g1.2g
Nakki, keskiarvo 15g35kcal1.7g0.2g3.1g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Aurajuusto3.7g13kcal0.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g211kcal10.8g12.6g13g2.6g
Valittu annoskoko138g106kcal5.4g6.3g6.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g53kcal2.7g3.2g3.3g0.7g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.6g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140