Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g19g24kcal3.8g0g1.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g20g49kcal3.7g0g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g174kcal15.6g5.6g10.8g0.6g
Valittu annoskoko138g87kcal7.8g2.8g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna69g44kcal3.9g1.4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929