Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g43g40kcal0.2g9.3g0.2g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g50g65kcal10.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g277kcal22.6g22.4g9.6g1g
Valittu annoskoko138g139kcal11.3g11.2g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g69kcal5.7g5.6g2.4g0.3g
Arvot/100g100g100kcal8.2g8.1g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451