Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g1.3g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 54g44kcal0.8g9g0g1.6g
Lanttu 51g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g172kcal5.4g25.2g4g6g
Valittu annoskoko138g86kcal2.7g12.6g2g3g
Annoskoko puolitettuna69g43kcal1.4g6.3g1g1.5g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951