Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha36g61kcal6.9g0g3.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g29g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g22g74kcal2.7g14.7g0.4g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Persilja4.4g0.5kcal0.1g0g0g0.3g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta3.6g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g7.3g1.8kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g399kcal27.8g33.4g16.4g3.8g
Valittu annoskoko138g199kcal13.9g16.7g8.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna69g100kcal7g8.4g4.1g1g
Arvot/100g100g144kcal10.1g12.1g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401