Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 23g43kcal6.1g0g2g0g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Tomaatti 45g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g272kcal14g7.8g19.6g2.6g
Valittu annoskoko138g136kcal7g3.9g9.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g68kcal3.5g2g4.9g0.7g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358