Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Kirsikkatomaatti, 50g16g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Heinz ketsuppi2.3g2.3kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g210kcal20.8g8.2g9.8g1.2g
Valittu annoskoko139g105kcal10.4g4.1g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna69g53kcal5.2g2.1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g76kcal7.5g3g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696