Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)27g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g11g30kcal2g0g2.4g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka14g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g28g34kcal5.3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g177kcal16.4g8.6g8.2g2.4g
Valittu annoskoko138g88kcal8.2g4.3g4.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g44kcal4.1g2.2g2.1g0.6g
Arvot/100g100g64kcal5.9g3.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417